Στρατηγική σκέψη, δημιουργικές ιδέες και τεχνογνωσία θα σας εξασφαλίζουμε τον πιο αποτελεσματικό και κερδοφόρο κανάλι επικοινωνίας με τους μελοντικούς σας πελάτες.

SEO Προώθηση ιστοσελίδων

Στην Web-Way βασικός σκοπός δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού ιστοτόπου αλλά η προβολή αυτού στο μεγαλύτερο κοινό. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας μπορούν να εγγυηθούν άριστα αντικειμενικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Αναλαμβάνουμε:

  • Την βελτιστοποίηση της σειράς κατάταξης -SEO
  • Την σχεδίαση και εποπτεία διαφημιστικής καμπάνιας
  • e-mail Marketing
  • Social Media Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν ανάλυση του site σας!

Κόστος προώθησης ιστοσελίδων

Το κόστος όλου του πακέτου (SEO ιστοσελίδα + Προώθηση) εξαρτάται από τα συνολικά αποτελέσματα που αντιστοιχούν στις λέξεις κλειδιά η τις φράσεις που σας ενδιαφέρει.

 

Social media marketing

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν πολλές φορές με τρόπους δεν δεν αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι και σε πολλά επαγγέλματα μπορεί να αποφέρει γρήγορα νέους πελάτες με απλά και βασικά βήματα!

Τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης (social media networks), όπως το Facebook, to Twitter, το Digg και πολλα άλλα ακόμη έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο εικονικό χώρο στο διαδίκτυο μέσα στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν καθημερινά.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και ως εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Η κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και για αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνετε κάθε φορά προσεκτικός έλεγχος στα social media!

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Εμείς σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες που το κάνουν πραγματικότητα και αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι που το πλαισιώνει.

Η εξειδίκευσή μας στο διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει μια επαγγελματική προβολή της επιχείρησής σας στα κοινωνικά δίκτυα και μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση των διαφημίσεων σας σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, Linkedin, Pinterest, Twitter, Youtube, Google Plus.

Εάν θέλετε να αναλάβουμε την προβολή και διαφήμιση της εταιρίας – επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Email marketing

Το email marketing είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής μέθοδος αναζήτησης νέου πελατολογίου αλλά και διατήρησης της επαφής με το υπάρχον. Συνίσταται στη στοχευμένη και μεθοδευμένη αποστολή ενημερωτικών emails (newsletters).

Τι κάνουμε;

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή των newsletters σας, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο είτε για μια ολόκληρη καμπάνια, και παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση μιας καμπάνιας με πλήρη στατιστική ανάλυση της.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους της δικής σας επιχείρησης.