Γιατί εμάς?

Η εταιρία Web-Way::

15 χρόνια στο Ελληνικό Internet!

Ύστερα από πολυετή εμπειρία στο χώρο των Διαδικτυακών εφαρμογών ιδρύθηκε η  WebWay με σκοπό να  προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών στο χώρο της δικτύωσης και της εταιρικής παρουσίας στο Internet.

H Web-Way δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2006 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

 

Υπηρεσίες διαδικτύου

  • Έρευνα και κατασκευή προσχέδιου
  • Κατοχύρωση ονόματος χώρου –
  • Φιλοξενία ιστοσελίδας
  • Κατασκευή ιστοσελίδας και επίδειξη
  • Εκπαίδευση στην εφαρμογή διαχείρισης
  • S.E.O. ιστοσελίδας – διαδικτυακή προώθηση
  • Τεχνική υποστίριξη

Η δουλειά μας

Η παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας είναι καθημερινό μέλημα μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

Η χρήση τεχνολογίας αιχμής  μαζί με έναν ισορροπημένο συνδυασμό του λεπτομερή σχεδιασμού και της υψηλής λειτουργικότητας,  εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα για τους πελάτες ή τους υποψήφιους πελάτες μας. Η επιδεξιότητα της Web-Way στην επικοινωνία χρησιμοποιείται για να συλλάβει την ιδιοσυγκρασία και τους στόχους της εταιρείας σας και να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη οργάνωση και παράλληλα την ιδανική παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Tι μας διαφοροποιεί:

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της Web-Way.

Στην μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε αναπτύξει εκατοντάδες διαδικτυακές εφαρμογές, με άριστα αποτελέσματα. Οι συστάσεις των πελατών μας αποτελεί για εμάς μεγάλη επιτυχία γιατί βασικός μας σκοπός είναι η  παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από το χώρο του Internet ώστε να αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τους πελάτες μας.

Που είμαστε:

Βρισκόμαστε στην Ηγουμενίτσα (Εθνικής Αντιστάσεως 32), σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο γραφείων στον οποίο μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά από τις 10.00 – 15.30.

Νο 1 επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδας στην Ηγουμενίτσα.

Δήμα Κυριακή

Web Developer