Το Google My Business είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία! Σας συνδεει απευθείας με τους πελάτες ή υποψήφιους πελάτες σας όταν αναζητούν είτε σε μηχανή αναζήτησης είτε στον χάρτη.

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Google που προβάλλει την επιχείρηση σας στη μηχανή αναζήτησης της Google και στους Xάρτες (Google Maps)


Γιατί το Google Maps είναι απαραίτητο για μια  επιχείρηση

  1. Διευκολύνετε τους πελάτες σας προβάλλοντας  όλες τις βασικές πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, website και ώρες λειτουργίας άμεσα στους ενδιαφερόμενους.
  2. Εμφανίζεστε στους χάρτες τιε Google από οποιαδήποτε συσκευή.
  3. Προβάλει τις τοπικές επιχειρήσεις μέσα από την αναζήτηση του κινητού αλλά και  στα αποτελέσματα Google Search του υπολογιστή. Αν αναζητήσετε πχ. Φαρμακείο  στο Google θα βγάλει αμέσως κάτω από τους διαφημιζόμενους ένα πλαίσιο χάρτη με τις πρώτες τρεις (3) σχετικές επιχειρήσεις στην περιοχή που βρίσκεστε. Τα οργανικά αποτελέσματα ακολουθούν μετά τα αποτελέσματα του Google Maps.
  4. Δημοσιεύει τις αξιολογήσεις (reviews) των πελατών σας. Αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο γιατί μια καλή βαθμολογία πάντα βοηθά και όταν οι αξιολογήσεις είναι πάρα πολλές αυτό ενισχύει σημαντικά την φήμη και την αξιοπιστία μιας επιχείρησης που απευθύνεται στην λιανική.
  5. Ενημερώνεται τους πελάτες σας με νέα και  προσφορές με σχετικές αναρτήσεις.

Ξεκίνα την καταχώρηση σου μαζί μας.

Στην Web-Way αναλαμβάνουμε  το Google My Business προφίλ σου.

Θα δημιουργήσουμε  πλήρες εταιρικό προφίλ με στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες και θέση στο χάρτη. Με την καταχώρηση σας στο  Google My Business εξασφαλίζετε πιστοποιημένη παρουσία στους χάρτες για να καταχωρηθεί η επιχείρηση σας στο Google maps.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.